Ознака: Тинџие

Жонгjи поведе, Тинџие веднаш возврати

ШАХ - ФИНАЛЕН ТУРНИР НА КАНДИДАТКИТЕ ЗА СВЕТСКА ПРВЕНКА Користејќи импресивна техника со бели фигури во втората партија, Леи Тинџие (25) по речиси шест часа...