Ознака: Танер

Стабилноста, безбедноста и просперитетот на Западен Балкан се суштински за безбедноста...

Потребата од интензивен дијалог и соработка во однос на безбедносните предизвици со кои се соочува континентот и потребата од брза и ефикасна европска интеграција...