Ознака: свирежи

Српската опозиција со врева ја спречува седницата на Парламентот, и покрај...

Со извици „крадци, крадци“, свирежи и врева, опозиционерите кои се организатори на протестот на Србија против насилството денеска се обидоа да спречат почеток на...