Ознака: сторнирани сметки

Августовските сметки на БЕГ се сторнирани, граѓаните ќе добијат нови, истакна...

Граѓаните на градот Скопје да бидат спокојни, сметките на БЕГ за топлинска енергија се сторнирани и ќе добијат нови корегирани сметки за месец август,...