Ознака: Соња Мираковска

Јас сум Македонка и зборувам на македонски јазик

Во Европскиот парламент во Стразбур остра и одлучна реплика на македонска пратеничка На провокацијата пред европската јавност од страна на бугарскиот европратеник, пратеничката Соња Мираковска...