Ознака: Сократ

Пропадна големата понуда од Динамо

Од тимовите на „големата четворка“, загрепчаните беа најзаинтересирани Мојсов да оди во нивната средина, но Управата на Вардар го спречи тој трансфер. Крајот од...

Една од најблескавите вардарови sвезди

Сократ беше средниот брат од фудбалската „тројка“, кој остана во незаборавни сеќавања на симпатизерите на најтрофејниот македонски клуб. Имаше долга и богата кариера, а...