Ознака: следна пандемија

Научниците ги повикуваат членките на Г7 да бидат поподготвени за следната...

Научниците ги повикаа членките на Г7 да преземат итна акција за справување со неподготвеноста на светот за следната пандемија, предупредувајќи дека земјите во развој...

Лилјаците дел од новите истражувања и подготовките за спречување на следна...

Откако ќе падне ноќта во мексиканската џунгла во Јукатан, ветеринарите земаат примероци од крв од лилјаци во најсовремена лабораторија, како дел од истражувањето насочено...