Ознака: шверц со дрога

Спасовски: Во тек се акции за сузбивање на големи криминални групи...

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во интервју за Радио Слободна Европа за акциите на МВР во сузбивањето на недозволената трговија со дрога, рече:...