Ознака: рестар

Неопходно е да се направат целосен пресврт и рестарт на целата...

Анализа во Стопанската комора на Македонија: Недостига силна политичка волја за излез од маѓепсаниот круг на сивата економија Процените се дека сивата економија кај нас...