Ознака: Растегната „гума“

Да не дозволиме да се скине кај Македонија

Растегнатата „гума“ на меѓународното право Геополитичките анализи констатираат дека „растегливата гума на меѓународното право доаѓа до точка на кинење токму сега“. Многу елементи и досега...