Ознака: просек десет

Ивана Васева заврши со просек 10: Денес пробувам да го одучам...

„Нова Македонија“ со повеќе написи објавува каде се и што работат нашите некогашни најдобри дипломци ОБРАЗОВАНИЕ - Каде се некогашните најдобри студенти? Некако убаво ми е...

Емилија Маневска заврши со просек 10: Не планирам да заминам од...

Денес таа е студент на вториот циклус студии и се насочува во областа за заштита на животната средина. Работи и како виш лаборант и...

Зоран Терзиќ завршил со десетка: Не би одел во странство само...

„Нова Македонија“ со повеќе написи ќе објавува каде се и што работат нашите некогашни најдобри дипломци ОБРАЗОВАНИЕ – Каде се некогашните најдобри студенти? Бројни награди, дипломи...

Од барање партиска книшка, до молзење крави – Симона Ангeлеска заврши...

ОБРАЗОВАНИЕ – Каде се некогашните најдобри студенти? „Нова Македонија“ со повеќе написи ќе објавува каде се и што работат нашите некогашни најдобри дипломци Почнала со хортикултура,...

Ѓоко Здравески заврши со просек 10, сега е на „Сорбона“: Ги...

ОБРАЗОВАНИЕ – Каде се некогашните најдобри студенти? „Нова Македонија“ со повеќе написи ќе објавува каде се и што работат нашите некогашни најдобри дипломци Од осум часот...