Ознака: Пропадната држава

Пропадната држава за пропаднати животи

Чекајќи ја Европа се разболуваме и умираме. Тивко и систематски. Од ковид, во запалени болници, во неисправни автобуси, во нехигиенски болници, од нестручни партиски...