Ознака: Притисок oд Запад

Притисокот на Западот ги засилува нашите врски, констатираа министрите на Русија...

Притисокот од Западот ги зајакнува врските меѓу Русија и Кина, изјави денеска во Пекинг рускиот премиер Михаил Мишустин на средбата со неговиот кинески колега...