Ознака: Претепана жена

Почина жената од Неготино која беше брутално претепана од сопругот

Делото што го сторил неготинец кој деновиве ја претепал жената со којашто живеел во вонбрачна заедница, ќе се преквалификува во потешко кривично дело, согласно...