Ознака: повратнички

Ѓорѓиевска и Гакидова повратнички во репрезентацијата

На списокот фигурираат вкупно 35 ракометарки, од кои 12 се интернационалки, а поради повреда отпадна Симона Маџовска РАКОМЕТ - САВЕВСКИ ГО ОБЈАВИ ПОШИРОКИОТ СПИСОК ЗА...