Ознака: Пижама-дезен

Пижама-дезенот е најголем моден тренд оваа пролет

И оваа сезона ќе се носат комплети од сатен, свила и слични материјали, со т.н. пижама-дезени. Овие костими се елегантни и лежерни во исто...