Ознака: парламентарна демократија

Овој парламентарен состав треба да ја потврди и реализира заедничката стратешка...

На маргините на конференцијата „Поддршка на парламентарната демократија ширум светот: градење демократска отпорност“ во Европскиот парламент, претседателот на Собранието Талат Џафери имаше средба со...