Ознака: Парализиран

Парализиран човек со чип во мозокот објави твит само со...

Компанијата „Синхрон“, која вгради нервен компјутерски интерфејс во мозокот на Филип О’Киф, вели дека пациентот со болест на нервниот систем, поради која останал парализиран,...