Ознака: Онишченко

За македонскиот пасош на Онишченко немало консултација со НАТО-партнерите, одговорност побара...

Интерната постапка за евентуален пропуст за случајот „Онишченко“ констатира дека не е испочитувано последното ниво од безбедносната проверка и не била направена консултација со...