Ознака: олстар-натпревар

Комплетирани се составите за олстар-натпреварот

КОШАРКА - НБА Една недела по објавувањето на првите петорки на Истокот и на Западот, НБА-лигата ги објави и имињата на 14 резервни кошаркари за...