Ознака: „Охрид“

Нуркачкиот клуб „Охрид“ накити подводна елка кај градското пристаниште, во Охридско...

Клубот за подводни дејности „Охрид“ од Охрид и оваа година традиционално ја накити новогодишната подводна елка кај градското пристаниште. Учествуваа дваесетина нуркачи, како и гости...