Ознака: одбивање на напад

Израел потрошил околу 1,5 милијарди долари за една ноќ за да...

Весникот „Једиот Ахронот“ денеска цитираше поранешен израелски воен командант кој наведува дека Израел потрошил до пет милијарди шекели (околу 1,35 милијарди долари) во саботата...