Ознака: Ноба Година

Граѓаните направија предновогодишна магија: Вечерна фото-прошетка низ центарот на метрополата

Нова Година е празник на украсите и сијаличките во милион бои и форми. Во недостиг на новогодишни градски украси, дуќаните даваат проблесок на тоа што...