Ознака: Независниот синдикат за образование

Просветните работници бараат да не се спојуваат наставните предмети и да...

Независниот синдикат за образование и НСОН денеска во Скопје одржаа протест, како што нагласија, во интерес на правата на просветните работници и побараа да...