Ознака: Недојдија

ЕУ, Марс и Недојдија

Станува сериозно. Сериозно налудничаво. Џамбаски одлепи. Се заканува со атентат врз Пендаровски. Што знам, можеби почнаа и такви работи да ги учат во тренинг-камповите...

Добро е да се знае дека барем живееме во земја каде...

И јас би сакал да блескаме, ама навистина да го почувствувам тоа. И кога ќе одам на лекар, и кога ќе пазарам во маркет,...