Ознака: Назим Буши

Спасовски убеден оти синот на неговиот заменик не е дел од...

Се утврди дека пријавата доаѓа од граѓанин упатена на број, се утврди патничко возило „мерцедес“ кое не е во државна сопственост или на некое...