Ознака: нацрт закони

ЕК ќе предложи корупцијата да се перципира и казнува подеднакво во...

Европската комисија наскоро ќе предложи два нацрт-закони поврзани со борбата против корупцијата, најави на дебатата, посветена на корупцијата помеѓу европратениците во Европскиот парламент, еврокомесарката...