Ознака: МПК

Провокациите на бугарските европратеници не останаа без македонски одговор

Јубилејниот 20-ти Мешовит парламентарен комитет – Македонија и ЕУ (Парламентарен комитет за стабилизација и асоцијација), што се одржа оваа недела во Европскиот парламент во...