Ознака: мозочна магла

Состојбата „мозочната магла“ по ковид е речиси иста на 10 години...

Состојбата наречена „мозочна магла“ поврзана со продолжен ковидот е споредлива со остарувањето за 10 години, посочува ново истражување на Кралскиот колеџ во Лондон, Велика...