Ознака: „Мозаик 2023“

Запленети 200 уреди и 39 осомничени во акција против сексуална експлоатација...

Во операцијата „Мозаик 2023“ против сексуалната експлоатација на деца во балканскиот регион, во периодот од 6 до 17 ноември, спроведени се 41 истрага и...