Ознака: млади музичари

Завршен концерт на музичкиот камп на млади музичари

Од 1 до 9 септември во одморалиштето „Михајлово“ во близината на Кавадарци се одржува третото издание на интернационалниот камп за млади музичари „Етно Македонија“,...

Одржан 13. Интернационален музички камп за млади музичари во Михајлово

Триесет ученици и студенти од Македонија и од Србија од 24 до 29 август учествуваа на Интернационалниот летен музички камп во Михајлово, Кавадарци, кој...