Ознака: Мирчо Матевски Рисимкин

Отворена изложбата на Мирчо Матевски Рисимкин во „Мала станица“

„Средба со историјата: една слика – една приказна“ е насловена изложбата на Мирчо Матевски Рисимкин отворена во „Мала станица“. - Да се зборува за оваа...