Ознака: МЕСЕЦОТ НА КНИГАТА

Членовите на Клубот на литературни творци од Прилеп со низа...

Клубот на литературни творци од Прилеп, кој месецов одбележа 12 години од своето формирање, со низа средби во прилепските училишта го одбележа Месецот на...

Се славеше и во ОУМБ „Кочо Рацин“ во Пехчево

Вработените во библиотеката „Кочо Рацин“ во Пехчево со низа активности го одбележаа Месецот на книгата, кој завршува утре, 15 ноември. - Месецот на книгата го...

Mесецот на книгата одбележан во ОУ „Страшо Пинџур“ во...

Минатиот петок во ОУ „Страшо Пинџур“ во с. Мало Коњари, Прилепско, се одржа литературна манифестација по повод Месецот на книгата, кој секоја година се...

Со читање побрзо се расте

ООУ „РАМПО ЛЕВКАТА“ ОД ПРИЛЕП ГО ОДБЕЛЕЖУВА МЕСЕЦОТ НА КНИГАТА Со низа активности посветени на книгата, литературата и на читањето, прилепското ООУ „Рампо Левката“ ќе...