Ознака: Мартина Спасовска

„Гласна тишина“ – самостојна изложба на Мартина Спасовска

Вечерва, со почеток во 20 часот, во Изложбениот салон на центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово ќе биде отворена изложбата на младата авторка...