Ознака: Маркукуле

„Поетско Маркукуле“ по 15-ти пат во Прилеп

Вечерва, во 18 часот, на камената бина во центарот на Прилеп по 15-ти пат ќе се одржи поетската манифестација „Поетско Маркукуле“, на која ќе...