Ознака: МАРЈАН СОКОЛОВСКИ

Живот посветен на пливањето

ОД РЕПОРТЕРСКИОТ БЕЛЕЖНИК НА ЗОРАН МИХАЈЛОВ: СЕРИЈАЛ ЗА ВЕЛИКАНИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ (236) МАРЈАН СОКОЛОВСКИ (1) Повеќе од 50 години Соколовски е присутен во пливачкиот спорт,...