Ознака: Македонка од Украина

Мери Амбросова со ќерката е на пат за Македонија: Во Украина...

Мери во Македонија ќе стаса со ќерката. Нејзиниот сопруг е Украинец. Разговорот за „Нова Македонија" го прави на паузите на пат за Македонија Мери Амбросова...