Ознака: Маја Бојаџиевска

Ацо Шопов секогаш нов!

Разговор на проф. Маја Бојаџиевска со Јасмина Шопова, ќерката на Ацо Шопов Деновиве излезе од печат нов избор од творештвото на Ацо Шопов, во издание...