Ознака: Кванташки пазар

Инспекција на Кванташки пазар, повеќе од 30 инспектори контролираат увозници на...

На Кванташки пазар Скопје во тек се инспекциски надзори на увозници на овошје и зеленчук, како и на сите трговци на лице место. На...