Ознака: „Крилче“

„Артконект“ ја објави сликовницата „Крилче“

„Крилче“ од авторките Клаудија Лагерман и Ханке Сименсма е прекрасна сликовница за деца над тригодишна возраст. Главниот лик, Крилче, е една мила птица што...