Ознака: Костурско

Че Гевара, Цвета и дедо Кољо војвода во Костурско

Во пресрет на четвртата годишнина од оној несреќен Преспански договор, среде прекрасната природа во Костурско појдете да ги сретнете Македонците. Во едно прекрасно село,...