Ознака: Контракадар

„Контракадар“ од Битола слави 10 години постоење и 200...

Дебатното кино „Контракадар“ од Битола во периодот што следува ќе прослави два јубилеја - 10 години постоење и 200 проекции. Станува збор за независна...