Ознака: Комеморација – Владимир Ендровски (1963 – 2023)

Комеморација – Владимир Ендровски (1963 – 2023)

Утре, на 26 септември (вторник) во 11 часот на големата сцена во Македонскиот народен театар ќе се одржи комеморативна седница за да му одаде...