Ознака: КК Колибри

Горди сме на сите наши членови, кои денес се успешни луѓе!

КК Колибри од Охрид прославува 20 години успешно постоење Нема поголема радост и исполнетост од моментот кога ќе влезам во сала и ќе ги здогледам...