Ознака: „Касапско оро“

Започна снимањето на филмот „Касапско оро“: Политички трилер кој ветува визуелна...

Денеска на падините на Средно Водно, во драматичен амбиент и со исклучителна филмска екипа, падна првата клапа на филмот со работен наслов „Касапско оро“....