Ознака: каса

Државната каса за следната година ќе тежи 5,5 милијарди евра

Вкупните приходи на буџетот на државата за 2024 година се планирани на ниво од 310,1 милијарди денари, односно речиси 5,4 милијарди евра или 31,6...

На рафтот пониска цена, на каса повисока!

Купувачите тешко се снаоѓаат во ценовниот галиматијас, кој е уште поизразен и при различни попусти, акции или при продавање на производите по системот три...