Ознака: кариомиопатија

Синдромот на скршено срце се јавува главно кај жени: Какви се...

Синдромот на скршено срце или Такацубо кардиомиопатија настанува после стресна ситуација и речиси секогаш се јавува кај жени во постменпауза Автор: Д-р Арлинд Сејдини ,...