Ознака: Камелија Шојлевска

Дали писателот е пред слепа улица?

Камелија Шојлевска Замислете си еден идеален свет во кој од себе изнедруваш некоја нова вистина… пишувајќи со часови на својот компјутер и кога си завршил...

Авторката Камелија Шојлевска ќе ја потпишува „Магична зелена планета“ на Саемот...

Авторката Камелија Шојлевска ќе ја потпишува детската книга „Магична зелена планета“ на Саемот на книгата во СЦ „Борис Трајковски“, на 6 мај (сабота) од...