Ознака: Јовица

Промоција на „Денар на валкан тротоар“ од Јовица Ивановски

Вечерва, со почеток во 20 часот, во „Лабораториум“, ќе се одржи промоција на поетската книга „Денар на валкан тротоар“ од Јовица Ивановски. Книгата ќе...