Ознака: истекување на гас

Операторот на „Северен тек 1“ ја разгледува можноста за поправка и...

Оштетувањата на рускиот гасовод „Северен тек 1“ можат да бидат поправени со опрема од специјализираното здружение за поправка на цевководи и подморска интервенција ПРСИ...